Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Tuotannon seurannalla tuloksia -webinaari

8 marraskuun @ 13:00 - 15:00

| 25€

Tuotosseurantaan kuuluu tällä hetkellä noin kolmasosa Suomessa elävistä yli kaksi vuotiaista uuhista. Suurten katraiden määrä on lisääntynyt, jonka myötä yhä useampi yrittäjä työllistyy kokoaikaisesti lammastilalla. Lammastalous on kuitenkin monipuolinen tuotannon ala, jossa katraiden koko vaihtelee suuresti. Olipa kyseessä sitten pieni, tai suurempi tila, sen talouden kannalta karitsojen punnitus on tärkeä mittari. Eläinten punnitusten kautta tilalle saadaan tietoa muun muassa jalostuksen ja ruokinnan onnistumisesta.

Oletko itse miettinyt, mitä hyötyä olisi tuotosseurannasta tai millaisia apukeinoja tuotannonhallintaan on tällä hetkellä tarjolla? Näihin ja moniin muihin tuotosseurantaan liittyviin kysymyksiin voit saada vastauksen LaTu -hankkeen “Tuotannon seurannalla tuloksia” -webinaarista, jossa ProAgria Etelä-Pohjanmaan lammas- ja vuohituotannon erityisasiantuntija Milla Alanco-Ollqvist kertoo tuotosseurantaan kuulumisesta ja muun muassa uudesta Nettikatras -ohjelmasta.

Tervetuloa mukaan!

Linkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä tai viimeistään tapahtumapäivänä klo 12:00 mennessä.

Lisää tietoa:
Aija Hytönen, aija.hytonen@jamk.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä


Tiedot

Päivämäärä:
8 marraskuun
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös