Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2022

9 marraskuun, 2022 - 10 marraskuun, 2022

Vuonna 2022 valtakunnalliset Luonnontuotepäivät järjestään 9.-10.11. Mikkelissä.

Luonnontuotepäivien seminaarissa käsitellään luonnontuotealaa ohjelmallisen kehittämisen ja metsien mnipuolisen käytön näkökulmista. Lisäksi tarkastellaan luonnontuotteiden uusia mahdollisuuksia muun muassa biovärien, tekstiiliteollisuuden sekä ruoka- ja erikoissienten osalta. Työpajaosuudessa paneudutaan muun muassa luonnontuoteraaka-aineiden käsittelyyn, pakastamiseen ja pakkaamiseen.

Tutustu päivien ohjelmaan tarkemmin  ja ilmoittaudu mukaan aitoluonto.fi-sivustolla.

Luonnontuotepäivien ohjelma on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Osallistujien on mahdollista tuoda yritys- ja hanketorille esille esim. esitteitä ja tuotteita. Näihin tutustutaan seminaarin tauoilla.

Luonnontuotepäivät järjestää Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry yhteistyössä Arktiset Aromit ry:n, Etelä-Savon ammattiopiston, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutin ja luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Lisäksi hankkeina järjestämiseen osallistuvat Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Luomua metsäluonnosta, Luonnontuotealan täydennyskoulutus sekä Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti II.

Ilmoittaudu mukaan


Tiedot

Alkaa:
9 marraskuun, 2022
Loppuu:
10 marraskuun, 2022
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös