Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkotilaisuus elintarvikejalostuksen uusista ideoista, yhteistyöstä ja rahoituksesta

14 kesäkuun, 2022 @ 10:00 - 12:00

Tervetuloa 14.6.2022 klo 10.00–12.00 Keski-Suomen yrityspalveluiden Teams-tilaisuuteen kuulemaan elintarvikejalostuksen uusista ideoista ja yhteistyöstä sekä rahoituksesta.

Tule kuulemaan ja innostumaan uusista näkökulmista elintarvikkeiden sivuvirtojen hyödyntämiseen, aiheena Uudet näkökulmat marjoihin ja kaloihin.

Kuulet myös, millaista yhteistyötä voisimme tehdä Luonnonvarakeskuksen kanssa vaikkapa ekstruusiomenetelmään liittyen. Tällä menetelmällä voi tehdä miltei mistä tahansa biomassasta naksuja, raksuja, muroja, spagettia tai vaikkapa biokomposiittia (esim. kasvualustoiksi). Menetelmä sopii siis laajemminkin kuin elintarvikealalla hyödynnettäväksi.

Tulevaisuutta ennakoitaessa on todettu, että Keski-Suomella on hyvät mahdollisuudet vahvistaa elintarvikejalostusta. Jalosteet ja nopeaan arkeen liittyvät elintarvikkeet on nähty yhtenä mahdollisuutena. Tässä tilaisuudessa tuodaan näihin liittyviä konkreettisia esimerkkejä. Kerromme myös elintarvikejalostuksen kehittämis- ja rahoittamismahdollisuuksista.

Jos kiinnostuit, lähetä spostia paivi.hamarus(at)ely-keskus.fi, niin saat Teams-linkin.


Tiedot

Päivämäärä:
14 kesäkuun, 2022
Aika:
10:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, ,

Järjestäjä

ELY-keskus
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös