Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Pohjoismaisen keittiön julistus katalyyttinä tulevaisuuden keskustelussa kestävistä ja terveyttä edistävistä ruokajärjestelmistä

27 syyskuun, 2021 @ 12:00 - 15:00

Uusi pohjoismainen ruoka -ohjelma sekä maa- ja metsätalousministeriö järjestävät yhdessä Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen kanssa webinaarin pohjoismaisen keittiömanifestin päivittämisestä 27.9.2021 klo 12.00-15.00. Webinaari on lähtölaukaus tuoreutusprosessille, jonka tavoitteena on luoda rakentavan keskustelun malli pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sen muutosvoimista kohti kestävää elämäntapaa.

Ruokajärjestelmien muuttaminen on Pohjoismaiden missio. Pohjoismaat haluavat edelleen vahvistaa paikkaansa edelläkävijöinä. Yksi askel kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi on kokemusten, innovaatioiden ja ratkaisujen jakaminen. Meidän tulee kuunnella, verkostoitua, inspiroitua sekä oppia nuoremman sukupolven ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisilta. Pohjoismaista keittiöjulistusta hyödynnetään katalyyttinä, arvopohjana rakentavien keskustelujen luomisessa ruokajärjestelmien eri kestävyysnäkökulmia yhteen sovittaen.

Lue lisää webinaarista ja tutustu sen ohjelmaan maa- ja metsätalousministeriön verkkosivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen). Ilmoittaudu mukaan 24.9. mennessä tämän linkin kautta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Webinaarin työkielinä käytetään ruotsia ja englantia.

Ilmoittaudu mukaan


Tiedot

Päivämäärä:
27 syyskuun, 2021
Aika:
12:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös