Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdessä tehden parempiin tuloksiin – Elintarvikealan vuosiseminaari Helsingissä

13 joulukuun, 2017 @ 09:30 - 15:30

Aika: 13.12.2017 klo 10 – 15.30 (aamukahvit klo 9.30 alkaen)

Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Tervetuloa Yhdessä tehden parempiin tuloksiin – elintarvikealan vuosiseminaariin 13.12.2017

Elintarvikealan elinvoimaisuus, kansainvälistyminen, kiertotalous ja kilpailutoiminta ovat keskiössä tämän vuoden Lähiruokafoorumissa ja Elintarvikealan vuosiseminaarissa.

Aamupäivällä käsitellään lähiruokaan liittyen kilpailutoiminnan merkitystä, suoramyynnin kannattavuutta, kiertotalousverkostoja sekä pk-elintarvikeyrittäjän, ammattikeittiön ja Foodservice -sektorin yhteistyötä. Aamupäivän järjestää valtakunnallinen lähiruoan koordinaatiohanke ja tämä on kolmas ruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi.

Iltapäivällä julkistetaan Leipomoalan toimialakatsaus ja Elintarvikealan pk-toimialabarometri sekä uusi Suomen ruokatuotannon vahvuuksia keräävä faktasivusto. Iltapäivässä kuullaan leipomo- ja konditoria-alan kuulumisista ja annetaan evästyksiä elintarvikeviennissä menestymiseen. Iltapäivän järjestää TEM Toimialapalvelu. Tilaisuuden avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Tutustu ohjelmaan.

Tilaisuus on maksuton ja se toteutetaan myös webcasting-lähetyksenä. Webcastingia voit seurata https://prospectumlive.com/event/aitojamakuja .

Webcasting:ina tilaisuutta seuraaville lähetetään linkki lähetykseen ennen tilaisuutta. Linkki tulee myös www.aitojamakuja.fi-sivulle.


Tapahtumapaikka

Säätytalo
Snellmaninkatu 9-11
Helsinki, 00170 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös