Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 20 toukokuun, 2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

08:30

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Tutkimus ja älymaatalous

20 toukokuun @ 08:30 - 10:00

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 20.5.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:

Mikä on tutkimuksen rooli?
Mitä uutta on tutkimuksen saralla?
Viljelijät datan viljelijöinä.

Lue lisää »

14:00

Hankkeen vaikuttavuus ja viestintä -webinaareja keskiviikkoisin 20. ja 27.5.2020

20 toukokuun @ 14:00 - 15:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 14:00 on keskiviikko, repeating until 27 toukokuun, 2020

Ilmainen

Oman työn vaikuttavuuden osoittaminen asiakkaille, rahoittajille ja suurelle yleisölle on entistä tärkeämpää. Parhaimmillaan vaikuttavuudesta tulee kilpailuetu ja keino, joka auttaa jäämään mieleen. Osallistu webinaareihimme! Maksuttoman webinaariosallistumisen maaseutuohjelman toimijoille tarjoaa Keski-Suomen Leader-ryhmien Sykettä2-viestintähanke. Haluamme nostaa maaseutuohjelman tulokset ja vaikutukset näkyville ja siksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua Communiken & Vaikuttava Yritys Oy:n webinaareihin liittyen hanketoiminnan vaikuttavuuteen ja siitä […]

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös