Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 3 kesäkuun, 2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

08:30

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Neuvonta ja älymaatalous

3 kesäkuun @ 08:30 - 10:00

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 3.6.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:
Neuvonta maatalousyrittäjien tukena. Millaista neuvontaa kehittyvät maatilat tarvitsevat tulevaisuudessa?

Lue lisää »

17:00

Tunnetko kevään villiherkut?

3 kesäkuun @ 17:00 - 20:30
25euroa

TUNNETKO KEVÄÄN VILLIHERKUT? Tule tutustumaan villiyrtteihin 3.6.2020 klo 17.00-20.30 Petäjävedellä tutustumme kauden villiyrteihin, liity joukkoon! Miltä maistuvat parsan tapaan valmistetut maitohorsman versot tai voikukka-ketunleipäpesto? Tule oppimaan ja kokkaamaan villivihanneksista! Suomalaista superruokaa Trendikkäät villivihannekset kutsuvat sadonkorjuuseen jo keväällä, kun vihertävät versot puskevat maan pinnalle. Kruunaa ruokasi superruuaksi tituleeratuilla vihreillä luonnonantimilla. Villivihannekset ovat lähiruokaa parhaimmillaan – poimitaanhan […]

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös