Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - 4 kesäkuun, 2020

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Notice: Utilizing the form controls will dynamically update the content

09:00

Innovatiivisuudella paikallisuutta ruokalistalle –webinaari

4 kesäkuun @ 09:00 - 10:00

Joensuun kaupungin ja Siun Soten asiakkaiden lautasille on saatu paikallinen uutuustuote. Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy halusi käyttöönsä kokonaan uuden ja innovatiivisen lähituotteen ja näin syntyi ajatus innovatiivisesta hankintakumppanuudesta. Innovatiivinen hankinta lähtee liikkeelle markkinavuoropuhelusta ja mahdollisten tuotekehityskumppaneiden kartoittamisesta. Paikallistuotteiden hankinnan taustalla on strategia lähialueen tuottajien tukemisesta.

Maksuttomassa webinaarissa kilpailutuksen ja hankinnan vaiheista kertomassa Polkka Oy:n palvelusuunnittelija Sinikka Pussinen.

Lue lisää »

17:00

Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

4 kesäkuun @ 17:00 - 19:00
35euroa

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. Asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin. Webinaari järjestetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta.

Lue lisää »

Maksuttomia viestintäwebinaareja: Canva haltuun to 4.6. ja some to 11.6.

4 kesäkuun @ 17:00 - 18:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 17:00 on torstai, repeating until 11 kesäkuun, 2020

Tarvitsetko uusia työkaluja ja ideoita viestinnän toteuttamiseen hankkeessasi tai vaikkapa yhdistyksenne toiminnassa? Oletko haaveillut osaavasi käyttää paremmin Canvaa, kuvankäsittelyohjelmaa? Kaipaatko uusia vinkkejä ja ideoita Facebookin ja Instan käyttämiseen? Keski-Suomen maaseutuohjelman hankkeille ja toimijoille sekä maaseudulla toimiville yhdistyksille ja yrityksille järjestetään kesäkuussa webinaarit avuksi viestintätyöhön. Maksuttomat webinaarit järjestävät Digisti kylässä ja Sykettä2 -hankkeet. Tervetuloa mukaan! Torstaina […]

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös