Innovatiivisuudella paikallisuutta ruokalistalle –webinaari

Joensuun kaupungin ja Siun Soten asiakkaiden lautasille on saatu paikallinen uutuustuote. Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy halusi käyttöönsä kokonaan uuden ja innovatiivisen lähituotteen ja näin syntyi ajatus innovatiivisesta hankintakumppanuudesta. Innovatiivinen hankinta lähtee liikkeelle markkinavuoropuhelusta ja mahdollisten tuotekehityskumppaneiden kartoittamisesta. Paikallistuotteiden hankinnan taustalla on strategia lähialueen tuottajien tukemisesta.

Maksuttomassa webinaarissa kilpailutuksen ja hankinnan vaiheista kertomassa Polkka Oy:n palvelusuunnittelija Sinikka Pussinen.

Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. […]

35euroa

Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet […]

35euroa

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Yrityskenttä ja älymaatalous

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 10.6.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:
Kuinka arvokasta on tuotantoketjussa syntyvä data?
Mahdollistaako älymaatalous paremman kannattavuuden lisääntyneen läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden kautta ja saadaanko sillä lisäarvoa lopputuotteeseen?

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat […]

35euroa

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa webinaari

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat […]

35euroa

Avoimet kylät -päivä verkossa

Avoimet kylät -päivä 13. kesäkuuta toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi turvallisesti verkossa. Lue lisää ja ilmoita kyläsi mukaan tapahtumaan 31. toukokuuta mennessä.

Hiostettavat luonnonyrtit Laukaassa

Tiesitkö, että hiostamalla saat parannettua monen teentapaan nautittavan yrtin makua ja tuoksua? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan hiostamiseen sopiviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja käyttöön. Harjoitellaan yhdessä hiostamista käytännössä sekä […]

35euroa
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös