Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä

Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, Suomi

Paikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä? Cook (like a) local - keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00. Lue lisää ja ilmoittaudu torstaihin 23.1. mennessä!

Amazing Keski-Suomen 15.-16.5.2020 suunnittelupalaveri 3

JAMKin pääkampus (Kasvosali C119) Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Historian toinen Amazing Keski-Suomi järjestetään 15.–16.5.2020. Koko maakunnan yhteisen tapahtuman suunnittelu jatkuu Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella (Rajakatu 35, Jyväskylä, tila C119) maanantaina 3.2.2020 klo 13.00–15.00. Kutsumme kaikki kiinnostuneet tahot ideoimaan, millaisen Amazing Keski-Suomen haluamme tällä kertaa toteuttaa. llmoittaudu suunnittelukokoukseen perjantaihin 31.1.2020 klo 10 mennessä!

PÄMÄ-info: Vauhtia maaseudun markkinointiin

Viitasaaren kaupungintalo Keskitie 10, Viitasaari, Suomi

Markkinoinnin tärkein tehtävä on kasvattaa myyntiä, mutta mitä on hyvä markkinointi? Ja miten tilatasolla voidaan hyötyä markkinoinnista pienilläkin panostuksilla? Tervetuloa kuuntelemaan markkinoinnin perusteista ja keinoista tilallisen näkökulmasta. Paikka: Viitasaaren kaupungintalo, […]

Vapaa pääsy

Pöllöparlamentti 10.2.2020

JAMKin pääkampus (Kasvosali C119) Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Pöllöparlamentin tapaaminen järjestetään Jyväskylässä JAMKilla (Kasvosali C119, C-siipi) maanantaina 10.2.2020 klo 12-15. Ohjelmassa on mm. Sami Tantarimäen perehdytys Älykkäät maaseudut -teemaan (etäyhteydellä).

Ulkoilureittien kehittäminen yrittäjyyden näkökulmasta -tilaisuus Viitasaarella

Aikon kartano Muikunlahdentie 165, Viitasaari, Suomi

Millainen olisi sinun yritystoimintasi ja asiakasryhmiesi kannalta täydellinen ulkoilureitti? Millaisella tulipaikalla keittäisit asiakkaillesi mieluiten nokipannukahvit? Millainen ulkoilureittien kehittäminen ylipäänsä tukisi yritystoimintaasi? Tule mukaan ideoimaan ulkoilureittien kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta tiistaina 11.2.2020 […]

Luonnontuotteiden tuotteistaminen matkailussa -infotilaisuus

Miten luonnontuotteita voi hyödyntää matkailussa? Millä tavalla luonnontuotteiden käyttö kannattaa nostaa esiin markkinoinnissa? Luonnontuotteiden tuotteistamiseen matkailussa ja luonnontuotteiden hyödyntämiseen markkinoinnissa opastaa matkailun tuotteistamisen ammattilainen Pirjo Räsänen Ellare Oy:stä. Tilaisuuden jälkeen […]

PÄMÄ-työpaja: Maaseutumatkailua yhteistyöllä

Karkausmäen Kammari Lestijärventie 375, Kinnula, Suomi

Paikka: Karkausmäen Kammari, Lestijärventie 375, 43900 Kinnula   Ohjelma: Yhteistä tekemistä luotsaamassa - Salla Gummerus, Trigenda Hyvinvointimatkailua Karkausmäen Kammarilla - Jenni Numminen, Karkausmäen kammari Isokummun lammastilan Green Care -toimintaa, Satu […]

Vapaa pääsy

Kohti planetaarista hyvinvointia -työpaja 2 Jyväskylässä

Café & Catering Vilhelm Ahjokatu 18, Jyväskylä, Suomi

Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kohti planetaarista hyvinvointia -hanke järjestää ekologisesti kestävään liiketoimintaan liittyvän työpajan Jyväskylässä keskiviikkona 19.2.2020. Työpaja on suunnattu erityisesti keskisuomalaisille yrittäjille ja osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset tiistaihin 11.2. mennessä!

PÄMÄ-info: Tietoa avomaan vihannesten viljelystä ja kumppanuusmaataloudesta

JAMK

Paikka: Biotalousinstituutti, JAMK, Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala, Saarijärvi Ohjelma: 17.30 Kahvit 18.00-20.00 Asiantuntijoita ja keskustelua aiheesta Video: Juurikkaan kumppanuusviljelmä Jyväskylässä, Vesa Kaakkuriniemi Video: Esittelyssä Kuukkajärven kasvimaa Uuraisilla, yrittäjä Ulla Heinonen […]

Vapaa pääsy

Lisämyyntiä verkostosta? Yritysryhmähankkeen suunnittelutyöpaja elintarvikealan yrittäjille Jyväskylässä.

JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Lisämyyntiä verkostoista? Keskiviikkona 26.2. klo 12.30-16 järjestämme elintarvikealan yrittäjille yritysryhmän suunnittelutyöpajan Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa (Rajakatu 35).   Tilaisuudessa käydään läpi yritysryhmien kehittämishakkeiden perusteet ja alustava suunnitelma hankkeen sisällöstä. Työapajassa yrittäjät […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös