Latest Past Events

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

Teams-etäyhteys

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy Kokemuksia villiyrttien poimimisesta […]

35euroa

Arjen valinnat ilmastonäkökulmasta-työpaja keskisuomalaisille

14.4. klo 17-19 järjestettävä Arjen valinnat ilmastonäkökulmasta- työpaja toteutetaan osana Keski-Suomen liiton Maalaisjärkielämää-hankketta. Maksuttomaan työpajaan ovat tervetulleita kaikki elämäntapojen ilmastovaikutuksista kiinnostuneet keskisuomalaiset. Erityisesti mukaan toivotaan keskisuomalaisten maaseutumaisten kuntien asukkaita.

Viestintäwebinaari: Onnistu viestinnässä – tekijät kertovat! Ke 14.4. klo 16.30-18.30

Miten tehdä hyvää ja onnistunutta viestintää? - siinäpä kysymys, jota moni meistä pohtii! Nyt päästetään itse tekijät kertomaan hyvien esimerkkien kautta! Tule mukaan hakemaan ideoita! Kaikille avoin ja maksuton viestintäwebinaari järjestetään keskiviikkona 14. huhtikuuta 2021 klo 16.30-18.30. Keski-Suomessa on paljon toimijoita ja maaseudun hankkeiden toteuttajia, jotka ovat onnistuneet tekemään hyvää viestintä sekä tavoittaneet juuri oikeat […]

Free
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös