Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ansaintaa reiteiltä – tuloa tuotteistamalla! Unelmien ulkoilureitit -verkkotyöpaja I 21.4. 2020

21 huhtikuun, 2020 @ 13:00 - 15:00

Tule mukaan tuotteistamaan! Seutukunnallisen reitistöhankkeen ensimmäisessä työpajassa (11.2.) syntyi uusia reittiaihioita. Verkostoyhteistyöllä on hyvä pohja rakentaa uusia tuotekokonaisuuksia reittien varrelle. Tavoitteena on saada ainakin kolme erityyppistä myytävää verkostotuotetta tai reittisuositusta matkailijoille, esimerkiksi vesireitti, patikointipaketti ja pyöräilytuote.

Kutsumme nyt mukaan kaikki pohjoisen Keski-Suomen reittien alueella (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi ja Viitasaari) olevat yrittäjät, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään liikevaihtoaan reittejä hyödyntämällä. Voit jakaa tietoa tilaisuudesta myös yhteistyökumppaneillesi!

Poikkeustilanteen vuoksi työpaja järjestetään Zoom-palaverina verkossa kahdessa osassa
• Osa 1: tiistaina 21.4. klo 13-15
• Osa 2: tiistaina 28.4. klo 13-15
Työpajan vetävät Aurana Oy:n Soila Palviainen ja Simo Palviainen.

Ilmoittaudu viimeistään 15.4. mukaan työpajan osaan 1 (ti 21.4. sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-kutsun ohella lisätietoja sekä mietinnän pohjaksi muutamia reittiaihioita, ja osallistujilta toivotaan myös uusia ehdotuksia työpajassa työstettäväksi!

Tilaisuuden järjestää Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan reittiverkoston virittäminen -hanke. Yhteistyöhankkeen päätoteuttajana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy ja osatoteuttajana Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy. Hankkeen rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja alueen kunnat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja yhteystiedot:

Upe Nykänen
Projektiasiantuntija
Puh. 040 572 7056
upe.nykanen(at)jamk.fi

Jasmine Välikangas
Matkailupäällikkö
puh. 040 703 1205
jasmine.valikangas(at)witas.fi

Logot: Witas-JAMK-ELY- ja EU:n maaseuturahaston

Ilmoittaudu


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös