Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtuma

25 syyskuun, 2020 @ 11:30 - 15:00

Elintarvike- ja ruoantuotantoteknologian kehitys on välttämättömyys kasvavan, kaupungistuneen ja ikääntyneen väestön ruokkimiseksi. Luonnonvoimille alttiit kasvukaudet antavat tilaa uusille innovaatioille ja suljetulle ruuantuotannolle. Ratkaisemmeko uudella teknologialla ruoantuotannon riittävyys, kestävyys- ja kannattavuusongelman? Onko ikuinen satokausi mahdollinen?

Tule mukaan keskustelemaan ja pohtimaan ruoan tulevaisuutta Ikuinen satokausi – teknologia mullistaa ruokamme -tapahtumaan pe 25.9.2020 klo 11.30–15.00, joko BioPaavoon, Kauppakatu 5, Saarijärvi tai virtuaalisesti myöhemmin ilmoitettavan Zoom-linkin välityksellä.

Tilaisuudessa ovat mukana muiden muassa suljetun kasvihuonetuotannon edelläkävijä Robert Jordas, ruokavisionääri Lauri Reuter ja kyberasiantuntija Terho Rintanen. Tilaisuuden avaa johtaja Minna Lappalainen Biotalousinstituutista, jossa panostetaan tulevaisuuden agribusiness -koulutukseen.

Agrologi (YAMK) -opiskelijat ovat mukana tapahtumassa luomassa ryhmäkeskusteluissa kehityspolkuja uusien toimintatapojen ja teknologioiden jalkautumiseen osaksi ruokajärjestelmää.

Ilmoittaudu mukaan: tiina.kuisma@jamk.fi

Tilaisuuden jälkeen järjestämme kaksi ennakkonäytöstä syksyn uutuus Peruna-elokuvalle Saarijärven kaupungintalon Saarijärvi-salissa. Ensimmäinen näytös alkaa klo 16 ja toinen klo 19. Kumpaankin näytökseen pääsee mukaan 50 ensin ilmoittautunutta.


Tiedot

Päivämäärä:
25 syyskuun, 2020
Aika:
11:30 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös