Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opintomatka (maanparannus, -hoito) Juuso Joonan tilalle

1 elokuun, 2018 @ 07:30 - 19:30

| 25€

Tervetuloa mukaan päivän opintomatkalle, jossa käydään tutustumassa Juuso Joonan tilalle Joutsenossa. Katso päivän ohjelma ja aikataulu tästä: Opintomatka Juuso Joonan tilalle.

Tyynelän tilalla viljely perustuu ekologisiin viljelymenetelmiin, kuten monipuoliseen viljelykiertoon, ravinteiden kierrättämiseen ja seosviljelyyn ja lannoitus perustuu typensitojakasveihin ja metsäteollisuuden sivutuotteisiin. Tilalla panostetaan erityisesti maan rakenteen hoitoon ja maan kasvukunnon parantamiseen.

Tyynelän tilalla tuotetaan ruokaa, rehua, rakennustarpeita, raaka-aineita, energiaa, monimuotoista ympäristöä ja maisemaa sekä tietoa. Tilalla viljellään siemenviljaa, valkuaiskasveja ja öljykasveja. Viljelykierrossa on viherlannoitusnurmia ja kaikkien viljelykasvien kanssa viljellään aluskasveja.

http://tyynelantila.fi/

Matkan hinta on 25 €/hlö (alv 0%). Ilmoittautumiset keskiviikkoon 18.7.2018 mennessä: Marianne Niinikoski, marianne.niinikoski@jamk.fi tai 040 183 7085

Opintomatkan järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Pro Agria Keski-Suomen ja Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -koulutushanke (Luomuks) sekä Menestyvä keskisuomalainen nautakarjatila (MEKA)- koulutushanke. Hankkeet saavat rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Tiedot

Päivämäärä:
1 elokuun, 2018
Aika:
07:30 - 19:30
Hinta:
25€
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Luomuks-hanke
Puhelin
0504308407
Sähköposti
hilkka.heikkila@jamk.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Tyynelän tila
Etu-Aholantie 78
Imatra, 55100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös