Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saunamakuja maailmalle Sauna from Finlandin kanssa -info/keskustelutilaisuus (etänä)

9 kesäkuun, 2020 @ 13:00 - 14:30

Elintarvike- ja matkailuyrittäjät! Tarjoa ruoka-, non-food – tai matkailutuotteita saunateemaan. Tervetuloa mukaan Saunamakuja maailmalle Sauna from Finlandin kanssa -info/keskustelutilaisuuteen!

Kenelle? Pk-yritykset
Milloin? Tiistaina 9.6.2020 klo 13.00-14.30
Missä? Microsoft Teams

Sauna ja hyvinvointialan verkosto Sauna from Finland laajentaa sauna- ja hyvinvointiverkostoaan makujen maailmaan. Etsimme ruoka-, juoma-, kodintavara- (mm. sisustus ja kattaus) sekä matkailuyrityksiä mukaan laajentuvaan verkostoomme.

Tavoitteena on löytää monipuolinen kattaus erilaisia tuotteita, jotka voidaan kiinnittää osaksi sauna-, matkailu- ja luontoelämyksiä paikallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla, yritysten omien intressien mukaan.

Tule kuuntelemaan, miten yrityksesi voisi olla mukana maailman johtavassa sauna- ja elämysverkostossamme! Sauna from Finlandin matkassa saat uusia ideoita, miten kehittää tuotteita ja palveluitasi sinua kiinnostaville markkinoille ja kohderyhmille.

Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:

  • Satu Freyberg, Sauna from Finland ry & Leena Pölkki, JAMK: Alkusanat ja esittely
  • Pekka Krook, Sauna from Finland ry:n puheenjohtaja: Maailma kaipaa moniaistisia elämyksiä: suomalaiset maut ja tuotteet osana maailman menestyneimpiä matkailu- ja hyvinvointikonsepteja
  • Kätlin Savela, Savutuvan Apajan keittiömestari: CASE Savutuvan Apaja
  • Esimerkkejä Sauna from Finlandin kansainvälistymistoiminnasta ja mahdollisuuksista
  • Keskustelua ja ideointia
  • Next steps

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen satu@saunafromfinland.fi. Saat sähköpostitse Teams-linkin, jonka kautta pääset mukaan tilaisuuteen.

Lisätietoja antaa:
Satu Freyberg
KV-asiantuntija, Sauna from Finland ry
satu@saunafromfinland.fi
p. 0400 966 112

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa osana Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanketta.


Tiedot

Päivämäärä:
9 kesäkuun, 2020
Aika:
13:00 - 14:30
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , , , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös