Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaaehtoisia kyliin läheltä ja kaukaa?

17 helmikuun, 2022 @ 12:00 - 14:00

Miten läheltä tai kauempaakin tulevat voisivat olla mukana vapaaehtoisina auttamassa esimerkiksi kyliä, paikallisia yhteisöjä tai yhdistyksiä? Tule mukaan keskustelemaan ja ideoimaan!

Maaseutu houkuttelee sekä koti- että ulkomaisia matkailijoita, jotka käyttävät paikallisia palveluita, mutta he eivät aina pääse osallistumaan yhdessä tekemiseen paikallisten asukkaiden kanssa. Toisaalta maaseudulta löytyy kotiseutu- ja kyläyhdistyksiä, nuoriso-, urheilu- ja kulttuuriseuroja sekä muita yhteisöjä, jotka ovat kokeneita vapaaehtoistoiminnan järjestäjiä, mutta aina omasta kotikylästä ei löydy riittävästi väkeä mukaan vapaaehtoistoimintaan.

  • Voidaanko kylätoimintaa vahvistaa matkailijoiden vapaaehtoispanostuksella?
  • Mitkä tehtävät kylällä sopivat ulkopuoliselle?
  • Voiko kyläyhteisöistä ja paikallisista matkailutoimijoista tulla läheisempiä yhteistyökumppaneita?

Tilaisuuden erikoisvieraana vuoden 2021 vapaaehtoinen Ilkhom Khalimzoda.

Tilaisuus on Value-hankkeen järjestämä. Hanke on jo tuottanut paljon materiaaleja (blogikirjoituksia, videoita, tietopankki), joiden avulla perehdyt siihen, mitä vapaaehtoismatkailu on, mitä se vaatii ja mistä saa apua. Niihin voit tutustua tästä linkistä: Value – Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta (AitoMaaseutu.fi).

Lämpimästi tervetuloa  mukaan! Ilmoittaudu 14.2.2022 mennessä.

Value: Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta -hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

 

Ilmoittaudu


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös