Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vastuullista ruokaa kuntiin -kuntapäättäjätilaisuus 5.5.2021 klo15.00.-17.00

5 toukokuun, 2021 @ 15:00 - 17:00

Ilmastoystävällistä, kotimaista, lähellä tuotettua, kasvispainotteista, eettisesti tuotettua, luomua, terveellistä ja ravitsevaa.

Kunnallisissa palveluissa tarjottu ruoka herättää toiveita ja tunteita. Mutta miten vastuullista ruokaa saataisiin ruokalistoille rajallisten resurssien, hankintalain ja erilaisten toiveiden puristuksissa?  Millaisia linjauksia kuntastrategioihin ja hankinnoille kannattaa asettaa ja mitä muita toimivaksi todettuja keinoja vastuullisemman ruoan lisäämiseksi kannattaisi ottaa käyttöön?

Olemme kutsuneet yhteiseen pöytään niin kuntalaisia, ruoka- ja ruokapalvelutuottajia, hankkijoita kuin kuntapäättäjiä keskustelemaan vastuullisesta ruoasta, keinoista sen lisäämiseksi ja siitä, mitä vastuullinen ruoka itse kullekin tarkoittaa. Kuulemme myös, miten eri puolueet vastaavat esitettyihin toiveisiin.

Tilaisuus on suunnattu kunnallisvaaliehdokkaille ja kunnanvaltuutetuille, ammattikeittiöosaajille ja elintarvikehankintoja tekeville. Tallenne on tilaisuuden jälkeen vapaasti katsottavissa.

Tilaisuuden järjestävät maa- ja metsätalousministeriö ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva Oy.

Lue lisää tilaisuuden ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan 4.5.2021 klo 12.00 mennessä Motivan verkkosivulla!


Tiedot

Päivämäärä:
5 toukokuun, 2021
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös