Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vauhtia vapaaehtoismatkailuun yhteistyöllä -verkostoitumistilaisuus

24 maaliskuun, 2022 @ 12:00 - 15:00

Huom. Tilaisuus on peruutettu.

Value-hanke on selvittänyt vapaaehtoismatkailun mahdollisuuksia kesästä 2021. Vapaaehtoismatkailun toteuttamisen edellytys on yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Tule mukaan tapaamaan kasvotusten ja verkostoitumaan keskisuomalaisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa!

Verkostoitumistapahtuma järjestetään to 24.3.2022 klo 12-15 DeLoreanin tiloissa Jyväskylän keskustassa (Kauppakatu 39A, 40100 Jyväskylä).

  • Pääset tutustumaan vapaaehtoisia välittäviin järjestöihin, keskustelemaan rahoitusvaihtoehdoista rahoittajien kanssa sekä yhteistyömahdollisuuksista muiden keskisuomalaisten maaseutu- ja matkailutoimijoiden sekä matkanjärjestäjien kanssa.
  • Entä voisiko vapaaehtoistyötä kiinnostunut löytää kohteesi verkon kautta?
  • Lisätietoja vapaaehtoismatkailusta on tarjolla myös Value-hankkeen yhteistyökumppaneiden infopisteissä. Samalla voit ilmaista kiinnostuksesi vapaaehtoismatkailun pilotointia kohtaan tulevassa jatkohankkeessa.

Tapahtuman alussa pohditaan vielä yhdessä työpajamaisesti, mitä kaikkea liittyy vapaaehtoismatkailuun ja miten voidaan kehittää keskisuomalaista maaseutua elinvoimaisemmaksi sen avulla.

Hanke tarjoaa kahvit ja välipalan. Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä 22.3.2022 mennessä. 

Tilaisuus on Value-hankkeen järjestämä. Hanke on jo tuottanut paljon materiaaleja (blogikirjoituksia, videoita, tietopankki), joiden avulla perehdyt siihen, mitä vapaaehtoismatkailu on, mitä se vaatii ja mistä saa apua. Niihin voit tutustua tästä linkistä: Value – Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta (AitoMaaseutu.fi).

 

Value: Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta -hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Hankkeen etusivu: Keski-Suomesta vapaaehtoismatkailun kärkimaakunta -hanke

Value: Keski-Suomesta matkailun kärkimaakunta -hankkeen banner

Ilmoittaudu


Tapahtumapaikka

DeLorean
Kauppakatu 39 A
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös