Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkokauppa-työpaja Karstulassa

30 elokuun, 2018 @ 13:00 - 17:30

| Vapaa pääsy

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Tule kuulemaan lisää aiheesta maksuttomaan työpajaan.

Tervetuloa mukaan verkkokauppa-työpajaan! Työpaja järjestetään Karstulassa torstaina 30.8. klo 13-17.30 yhteistyössä Karstulanseudun kehittämisyhtiön kanssa.

Työpaja sisältää noin 2 h asiantuntijaluentoa, noin 2 h verkkokauppa-ratkaisun kokeilua omalla koneella ja kahvituksen. Huom! Tarvitset kokeilua varten mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin.

Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista! Pelkkä verkkokaupan perustaminen ei riitä. Asiantuntija Nina Lehtomäki (Fulmore) esittelee, mitä kaikkea sinun kannattaa huomioida verkkokauppaa perustaessasi. Käymme läpi mm. verkkokauppasuunnitelman tekoa ja millaisia verkkokaupparatkaisuja markkinoilla on.

Työpajan lopuksi kokeilemme Finqu-verkkokaupparatkaisua. Verkkokaupparatkaisun kokeilulla haluamme näyttää osallistujille, että nykypäivänä verkkokaupan perustaminen ei vaadi suurta teknistä osaamista. Finqu ei ole paras verkkokaupparatkaisu jokaiselle vaan se on esimerkki markkinoilla olevista verkkokaupparatkaisuista. Ennen verkkokaupan perustamista verkkokaupparatkaisu kannattaa miettiä jokaisen omista lähtökohdista.

Verkkokauppafaktaa meistä suomalaisista*:

  • 46 % tekee verkko-ostoksia joka kuukausi
  • Suosimme verkkopankkimaksua. Maksamisominaisuuksilla on suomalaiselle verkkokauppaostajalle väliä.
  • Suurin syy tehdä verkko-ostoksia on, että ostoksia voi tehdä silloin kuin haluaa.

*Tiedot pohjautuvat Postnordin Verkkokauppa Pohjoismaissa 2018 -raporttiin: https://www.postnord.fi/globalassets/suomi/raportit/verkkokauppa-pohjoismaissa/verkkokauppa-pohjoismaissa-2018.pdf

Ilmoittaudu mukaan!


Tiedot

Päivämäärä:
30 elokuun, 2018
Aika:
13:00 - 17:30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat/verkkokauppa-tyopaja-karstulassa

Järjestäjä

Digipolku-hanke
Puhelin
0408054819
Sähköposti
jaana.k.raisanen@jyu.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Wanhat Wehkeet
Erämaantie 368
Karstula, Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös