Rehuntuotantokausi edessä: Miten teen hyvää säilörehua?

Ohjelma: Hyvä kasvualusta nurmelle Nurmen perustaminen Säilörehun korjuu ja säilöntä Kouluttajina Erkki Vihonen ja  Sari Vallinhovi, ProAgria Etelä-Pohjanmaa. Huom! Koulutus järjestetään kokonaan etäkoulutuksena Zoom-järjestelmän kautta koronavirustilanteesta johtuen. Vaikka koulutamme etänä, […]

30€

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalinen opintomatka

Lähde tutustumaan luonnontuotealan yrityksiin mukavasti kotoa käsin! Tutustumme kolmen luonnontuotealan yrityksen toimintaan. Forest Foody on verkossa toimiva markkinapaikka. Forest Foodyn kautta saa luonnonantimia, keruupalveluja ja artesaanituotteita suoraan kauppiaalta. Yrityksen toimintaa […]

35euroa

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.

Laidunnussuunnittelu ja loistilanteen hallinta laidunkaudella -verkkokoulutus

Miksi laidunnusta kannattaa suunnitella, miten se tehdään ja mitä hyötyä siitä on? Entä kuinka hallitaan loistilannetta laidunkaudella? Näistä asioista LaTu-hankkeen verkkoluennolla kouluttamassa Lammasmaailman eläinlääkäri Johanna Rautiainen. Koulutus järjestetään Zoom-etäyhteydellä. Linkin […]

20€

Hamppukuidun viljely, infotyöpaja viljelijöille, webinaari

ProDeliver Oy järjestää 12.5.2020 klo 12:00 alkaen ELY-rahoitteiseen esiselvityshankkeeseen liittyvän työpajan hampun tuotannon ja käyttömahdollisuuksien laajentamisesta Keski-Suomessa. Työpaja toteutetaan webinaarina ja päivän aiheet keskittyvät hampun viljelykokemuksiin ja -potentiaaliin sekä sovelluskohteisiin […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös