Pakkaussuunnittelu ja pakkausmerkinnät webinaari

Suunnitteletko omien tuotteiden valmistusta? Kaipaavatko pakkauksesi päivitystä? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa käydään läpi mitä on otettava huomioon pakkausta suunniteltaessa. Pakkaussuunnittelu. Millainen on myyvä pakkaus? Annaleena Hakatie Verso Finland Oy. Pakkusmerkinnät. Asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin. Webinaari järjestetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta.

35euroa

Yrttipoimijakoulutus Pihtiputaalla

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Pihtiputaalla opeteltavina lajeina ovat vuohenputki ja poimulehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruu- ja tunnistusharjoituksia Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

35euroa

Älymaatalous–keskustelusarja verkossa: Osa Yrityskenttä ja älymaatalous

Miten tutkimus, koulutus, neuvonta ja muut toimijat tukevat maatalousyrittäjiä uuden vuosikymmenen älymaatalouden rakentamisessa?

Tämän edistämiseksi järjestämme kevään ja alkukesän aikana neljän keskustelutilaisuuden sarjan, joissa pureudutaan älymaatalous -teemaan neljästä näkökulmasta: mitä uutta tutkimus tarjoaa, miten koulutus lisää valmiuksia ottaa uusia työkaluja käyttöön, miten neuvonta auttaa ottamaan uusia ratkaisuja ja tutkimustuloksia käyttöön ja miten muut toimijat mahdollistavat alan uudistumista. Keskustelusarja tavoitteena on työstää keskeisiä tavoitteita maatalouden osaamis- ja palveluverkoston rakentumiselle. Tilaisuuksien päätarkoituksena on toimia keskustelualustana sille, mitä uudistuva maatalous tarvitsee ja miten käytännössä viemme alan uudistumista eteenpäin.

Keskiviikkona 10.6.2020 klo 8.30-10.00 keskustellaan aiheista:
Kuinka arvokasta on tuotantoketjussa syntyvä data?
Mahdollistaako älymaatalous paremman kannattavuuden lisääntyneen läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden kautta ja saadaanko sillä lisäarvoa lopputuotteeseen?

Yrttipoimijakoulutus Kyyjärvellä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen yrttipoimijakoulutuksessa Kyyjärvellä opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja vadelmanlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Keruu-  ja tunnistusharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Tulethan koulutukseen vain täysin terveenä.

35euroa

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa webinaari

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat parhaat villiyrttireseptinsä ja antavat vinkkejä villiyrttien käyttöön. Tilaisuus pidetäään etänä Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.

35euroa

Avoimet kylät -päivä verkossa

Avoimet kylät -päivä 13. kesäkuuta toteutetaan tänä vuonna koronatilanteen vuoksi turvallisesti verkossa. Lue lisää ja ilmoita kyläsi mukaan tapahtumaan 31. toukokuuta mennessä.

Hiostettavat luonnonyrtit Laukaassa

Tiesitkö, että hiostamalla saat parannettua monen teentapaan nautittavan yrtin makua ja tuoksua? Luonnosta tuotteeksi -hankkeen järjestämässä tilaisuudessa tutustutaan hiostamiseen sopiviin luonnonyrtteihin, niiden keruuseen ja käyttöön. Harjoitellaan yhdessä hiostamista käytännössä sekä päästään maistelemaan hiostetuista luonnonyrteistä valmistettua juomaa. Jos sinulla on jo yrttipoimijakortti, voit suorittaa korttiin lisämerkinnät vadelmanlehdestä, lillukanlehdestä ja ahomansikanlehdestä.

35euroa

Infotilaisuus luonnontuotealan yritysryhmähankkeesta

Kiinnostaako osallistuminen luonnontuotealan yritysryhmähankkeeseen? Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kehittämään omaa tuotetta ja toimintaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Lisäksi yritysryhmähankkeessa voi olla yrityskohtaista neuvontaa. Yritysryhmähankkeessa julkinen tuki on 75 % ja yritykset maksavat 25 % hankkeen kokonaiskustannuksista. Yritysryhmähankkeen esittelytilaisuudessa esitellään yritysryhmähankkeen mahdollisuuksia ja kuullaan yrittäjän kokemuksia yritysryhmähankkeeseen osallistumisesta. Osallistuminen tilaisuuteen ei sido vielä mihinkään. […]

AJATUSPAJA –RUOKA & MATKAILU!

Keskustelu-ja innovointitilaisuus verkossa keskiviikkona 17.6.2020 klo 12–13.30

Nyt on erinomainen aika lyödä päät yhteen ja luoda uutta kotimaanmatkailuun. Millaisia palveluja voisimme kehittää ja tarjota yhdessä. Kuinka retkeily, kulttuuri, ruokailu, tilakäynnit jne. voisivat rakentua uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi ja kuinka niistä voitaisiin viestiä nopeasti. Mitä uutta saamme aikaiseksi yhdistämällä olemassa olevia palveluja tai mitä kokonaan uutta voisimme kehittää matkailijoiden iloksi ja kasvattamaan omaa liiketoimintaa.

LaTu-hankkeen nurmipienryhmä (K-S)

Piesalan tila Piesalantilantie 17, Petäjävesi, Suomi

Lammastalouden tuotannontekijät -hankkeen Keski-Suomen nurmipienryhmän ensimmäinen tapaaminen 7.7.2020 (Piesalantilantie 17, 41900 Petäjävesi) Alustava sisältö: Satomäärän arviointi eri menetelmin Nurmien kasvinsuojelu Nurmien kasvilajit ja lajikkeet Kasvustonäytteen tulokset ja havainnot pellolla sekä maanäytetuloksissa Loisten torjunta laitumilla   Koulutuskokonaisuus sisältää yhteensä 4 tapaamista kasvukausien 2020-2021 aikana, joihin osallistujien toivotaan sitoutuvan. Näin saat myös parhaimman hyödyn tilallesi. Osallistujien toivotaan […]

30€
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös