Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalariihi -webinaari & Lähiruoka-ja hankintatreffit Oulussa 18.9.2020

18 syyskuun, 2020 @ 10:00 - 15:45

Kalariihi -webinaarissa kuullaan monipuolinen kalatalous-ja elintarvikealan toimijoiden paneelikeskustelu sekä ideoidaan yhdessä vajaasti hyödynnettyjen kalalajien elintarvikeketjun kehittämistä ja yhteistyötä. Tilaisuus on suunnattu kalastajille, muille kalatalousalan toimijoille, elintarvikealan toimijoille sekä kala-ja elintarvikealan kouluttajille ja kehittäjille. Tutustu tarkempaan ohjelmaan  ja ilmoittudu mukaan 16.9.mennessä!

Lähiruoka-ja hankintatreffit -lähitapahtumassa pääset maistamaan paikallisia herkkuja, kuulemaan lyhyitä esittelyjä yrityksistä ja tuotteista sekä täydentämään osaamistasi asiantuntijapaneelin vinkeillä onnistuneisiin elintarvikehankintoihin. Lähiruoka-ja hankintatreffit on mainio tapa kartoittaa uusia tuotteita ja tutustua tuotteiden alkuperään sekä saada tietoa hankinnoista. Tilaisuus on suunnattu lähiruokatuottajille, elintarvikejalostajille, kaupan alan ja Food Service –alan edustajille sekä julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville toimijoille.

Lisätietoja:
Kalariihi: Marja-Liisa Järvelä, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 040 674 8344, marja-liisa.jarvela@oamk.fi
Lähiruoka-ja hankintatreffit: Päivi Vitikka, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 040 651 7180, paivi.vitikka@oamk.fi

Järjestäjät:
Kalariihi: Kuoreesta gourmeeta-, Ruokeva –ruokaa kestävästi ja vastuullisesti-, Voimaa vesistöistä-ja KeKa–Kehittyvä kalatalous -hankkeet
Lähiruoka-ja hankintatreffit: RUOKARIIHI –Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle-hanke


Tiedot

Päivämäärä:
18 syyskuun, 2020
Aika:
10:00 - 15:45
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , , , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös