Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista

28 maaliskuun, 2017 @ 12:00 - 19:30

Tule hakemaan vinkit, kuinka hyödynnät tarjoilussa ja tapahtumissa street food -trendin.  Käyttövalmiin reseptiikan lisäksi saat koulutuksesta tapahtuman organisoijan muistilistan, jonka avulla luot asiakkaillesi lähiruokaelämyksen kannattavasti. Koulutus tarjoaa vinkkejä erityisesti lähiruokatuottajien ja -jalostajien sekä ravitsemis- ja matkailupalveluita tarjoavien yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 

Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin -koulutuspäivä on ensimmäinen osa Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuutta.

Toinen koulutuspäivä:  Tapahtumaruokailun ABC – maukasta sujuvasti, laadukkaasti ja kannattavasti, ti 11.4. klo 13.00-17.00 Kievari Rantapirtti Koskenpää

 

Koulutuskokonaisuuden hinta: 80 €/hlö. Lisätiedot esitteestä (Huom! Sisältää myös tietoja jo toteutuneesta koulutuksesta.).

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot: Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Varaa pian paikkasi - Ilmoittautumisaikaa jatkettu pe 24.3. saakka!


Tiedot

Päivämäärä:
28 maaliskuun, 2017
Aika:
12:00 - 19:30
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Jyväskylän ammattiopisto, Opetuskeittiö 212
Taulumäentie 45
Jyväskylä,
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös