Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Tapahtumaruokailun ABC

11 huhtikuun, 2017 @ 13:00 - 17:00

Miten tarjota onnistunut ruokaelämys tapahtumassa? Tule hakemaan neuvot ruokailun suunnitteluun, organisointiin ja toteutukseen sekä kustannuslaskentaan. Organisoijan muistilistan lisäksi saat vinkit, kuinka hyödyntää street food -trendi tarjoilussa ja tapahtumissa.  Koulutus tarjoaa vinkkejä erityisesti lähiruokatuottajien ja -jalostajien sekä ravitsemis- ja matkailupalveluita tarjoavien yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 

Tapahtumaruokailun ABC – maukasta sujuvasti, laadukkaasti ja kannattavasti -koulutuspäivä on toinen osa Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuutta.

Ensimmäinen koulutuspäivä: Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin, ti 28.3. klo 12.00-19.30 JAO Jyväskylä

Koulutuskokonaisuuden hinta: 80 €/hlö. Lisätiedot esitteestä (Huom! Sisältää myös tietoja jo toteutuneesta koulutuksesta.).

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot: Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Varaa pian paikkasi - Ilmoittautumisaikaa jatkettu pe 24.3. saakka!


Tiedot

Päivämäärä:
11 huhtikuun, 2017
Aika:
13:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Kievari Rantapirtti
Petäjävedentie 448
Koskenpää, 42440
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös