Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tulevaisuus täällä tänään – digiteknologioiden mahdollisuudet mikro- ja pk-yrityksille

10 toukokuun, 2017 @ 13:30 - 17:00

| Vapaa pääsy

Tulevaisuus täällä tänään -tapahtumassa kuulet mitä hyötyjä 3D-tulostus ja skannaus, Internet of Things (esineiden internet), konenäkö, robotiikka ja dronet (miehittämättömät ilma-alukset) voivat tarjota. Erilaiset digiteknologiat helpottavat työtä: esimerkiksi 3D-skannaus ja tulostus auttavat tuotteiden muotoilussa, robotiikka hoitaa rutiinitehtäviä ja droneja voidaan käyttää ilmakuvaukseen ja valvontaan.

Tapahtumassa on mielenkiintoinen kattaus alan asiantuntijoita ja yritysten edustajia: Jorma Lehtonen Suomen Muotoilusäätiön Kesmo-hankkeesta, Prosolve Oy:n toimitusjohtaja Janne Salmela, Internet of Thingsin ja sen turvallisuuden asiantuntija Heli Kallio Jyväskylän yliopistosta, Vision systems Oy:n myyntipäällikkö Markku Lauttamus ja VideoDrone Oy:n teknologiajohtaja Juhani Mikkola. Prosolve on Keski-Suomessa toimiva 3D-skannaukseen ja tulostukseen erikoistunut yritys. Kansainvälisellä teknologiatalo Vision systems Oy:llä on vankka osaaminen konenäöstä, automaatiosta ja sulautetuista järjestelmistä. VideoDrone Oy on Suomen ensimmäinen ammattikäyttöön tarkoitettujen multikoptereiden valmistaja ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ilmakuvaukseen, kartoitus-, mittaus- ja tarkastustehtäviin.

Tapahtuman toteuttavat Digipolku-hanke, Petäjäveden kunta ja Suomen muotoilusäätiön Kesmo-hanke yhteistyönä. Digipolku-hanke järjestää digi-aiheisia tapahtumia vuoden 2017 loppuun asti. Hanketta rahoittavat Pirkanmaan liitto (Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja valtion rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020), Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta, viisi Keski-Suomen kehittämisyhtiötä ja kymmenen kuntaa.

Ilmoittaudu mukaan!


Tiedot

Päivämäärä:
10 toukokuun, 2017
Aika:
13:30 - 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , , , , ,
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat/tulevaisuus-taalla-tanaan

Järjestäjä

Digipolku-hanke
Puhelin
0408054819
Sähköposti
jaana.k.raisanen@jyu.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Petäjävesi
Petäjävesi, 41900 Suomi + Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös