Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen

24 elokuun, 2018 @ 13:00 - 18:00

Tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8.!

Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Internationale Grüne Woche 2019.

Vuoden 2019 Grüne Woche-messuilla Suomella on erityinen asema kumppanimaana, minkä vuoksi suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus saada erityistä näkyvyyttä osallistuessaan näytteilleasettajiksi. Suomen osastolla teemoina ovat suomalainen puhdas arktinen ruoka puhtaasta luonnosta, kestävä suomalainen metsätalous, vihreän talouden puutuotteet ja Suomi rentouttavana elämys- ja luontomatkailumaana.

Vierailevina puhujina työpajassa ovat Lili Lehtovuori Business Finland/Food from Finland ja Maarit Kaasinen MTK:lta (Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto)

Ohjelma:

klo 13  Tervetuloa!   Sanna Ojala, projektipäällikkö, JAMK

klo 13.15 Elintarvikeyrityksen kansainvälistymisen ABC,   Lili Lehtovuori, Business Finland

  • Saksan päivittäistavarakaupan rakenne ja toimintatavat (eli vähittäiskauppa, johon kuuluvat myös vaate- ym. kauppa)
  • Miten valmistautua elintarvikevientiin Saksan markkinoille
  • Business Finlandin / Food From Finlandin aktiviteetit Saksassa ja rahoitusmahdollisuudet

klo 15.15 Kahvit ja pientä suolaista & makeaa

klo 15.40 Kv-messuille osallistuminen näytteilleasettajana – Inetrnationale Grüne Woche Berlin,   Maarit Kaasinen, tuottaja/IGW2019 -messut, MTK

  • kohderyhmä, hyödyt näytteilleasettajana IGW2019 Suomiosastolla, Suomiosaston ilme ja tapahtumat, odotukset näytteilleasettajille, tuotemyynti messuilla, rahdit

klo 17.40 Päätössanat ja kiitos!

Asiantuntijaesittelyt:

Lili Lehtovuori

Lili Lehtovuori – Senior Advisor, Global Opportunity Leader- Food and Beverages, työskentelee Business Finlandilla Wienissä Itävallassa, jossa hän on asunut viimeiset 17 vuotta. Lili vastaa Business Finlandin markkinamahdollisuusprosessista elintarvike- ja juoma toimialalla sekä Food from Finland kasvuohjelman aktiviteeteista Saksassa. Lili on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä vientitehtävissä että yli 100 yrityksen konsulttina.

Maarit Kaasinen

Maarit Kaasinen – MTK/Tuottaja – Grüne Woche 2019. Pitkä kokemus tapahtumien, messujen sekä yritysten kansainvälistymisen projekteista v. 1987 alkaen. Asunut Singaporessa, Lontoossa sekä Düsseldorfissa toimiessaan kansainvälisissä alan organisaatioissa. Projekteina mm. HoReCa, Grüne Woche sekä useat muiden alojen messutapahtumat eri mantereilla. Mm. osallistuminen Shanghain World Expo 2010 Suomen “Kirnu” projektiin.

 

Laita ylös kalenteriin 24.8. klo 13-18, Ravintola Harmooni Aapelin sali

Työpaja on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, ilmoittautumiset 17.8. mennessä!

Työpaja sisältää kahvitauon.

 

Matkailu- ja elintarvikealan pien- ja mikroyritysten on mahdollista saada tukea messuille valmistautumiseen ja osallistumiseen, tutustu ja ole yhteydessä: https://www.aitomaaseutu.fi/ilmoittaudu-grune-woche-2019-messuille-naytteilleasettajaksi

Ilmoittaudu työpajaan 17.8. mennessä


Tapahtumapaikka

Kokousravintola Harmooni
Väinönkatu 1
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös