Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen

elokuu 24 @ 13:00 - 18:00

Tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8!

 

Vuoden 2019 Grüne Woche-messuilla Suomella on erityinen asema kumppanimaana, minkä vuoksi suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus saada erityistä näkyvyyttä osallistuessaan näytteilleasettajiksi. Suomen osastolla teemoina ovat suomalainen puhdas arktinen ruoka puhtaasta luonnosta, kestävä suomalainen metsätalous, vihreän talouden puutuotteet ja Suomi rentouttavana elämys- ja luontomatkailumaana.

Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Grüne Woche 2019.

 

Vierailevina puhujina työpajassa ovat Lili Lehtovuori Business Finlandista ja Maarit Kaasinen MTK:lta (Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto)

Lili Lehtovuori

Lili Lehtovuori – Senior Advisor, Global Opportunity Leader- Food and Beverages, työskentelee Business Finlandilla Wienissä Itävallassa, jossa hän on asunut viimeiset 17 vuotta. Lili vastaa Business Finlandin markkinamahdollisuusprosessista elintarvike- ja juoma toimialalla sekä Food from Finland kasvuohjelman aktiviteeteista Saksassa. Lili on valmistunut Helsingin kauppakorkeakoulusta pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä vientitehtävissä että yli 100 yrityksen konsulttina.

Maarit Kaasinen

Maarit Kaasinen – MTK/Tuottaja – Grüne Woche 2019. Pitkä kokemus tapahtumien, messujen sekä yritysten kansainvälistymisen projekteista v. 1987 alkaen. Asunut Singaporessa, Lontoossa sekä Düsseldorfissa toimiessaan kansainvälisissä alan organisaatioissa. Projekteina mm. HoReCa, Grüne Woche sekä useat muiden alojen messutapahtumat eri mantereilla. Mm. osallistuminen Shanghain World Expo 2010 Suomen “Kirnu” projektiin.

 

Laita ylös kalenteriin 24.8. @ 13-18.

Työpaja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Työpaja sisältää kahvitauon.

Tarkempi sisältö ja paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

 

Matkailu- ja elintarvikealan pien- ja mikroyritysten on mahdollista saada tukea messuille valmistautumiseen ja osallistumiseen, tutustu ja ole yhteydessä: https://www.aitomaaseutu.fi/ilmoittaudu-grune-woche-2019-messuille-naytteilleasettajaksi

Ilmoittaudu työpajaan tästä


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös