Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutus: Suomi 100 suupalat

11 maaliskuun, 2017 @ 10:00 - 17:30

Tule hakemaan vinkit, kuinka hyödynnät tarjoilussa ja tapahtumissa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ja street food -trendin.  Käyttövalmiin reseptiikan lisäksi saat koulutuksesta tapahtuman organisoijan muistilistan, jonka avulla luot asiakkaillesi lähiruokaelämyksen kannattavasti.

 

Suomi 100 -suupalat keskisuomalaisittain -koulutuspäivä on ensimmäinen osa Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuskokonaisuutta.

Tarjolla on kolme koulutuspäivää, joista voit valita 2-3 päivän kokonaisuuden. Koulutus tarjoaa vinkkejä erityisesti lähiruokatuottajien ja -jalostajien sekä ravitsemis- ja matkailupalveluita tarjoavien yritysten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 

Muut koulutuspäivät

* Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin, ti 28.3. klo 12.00-19.30 JAO Jyväskylä

* Tapahtumaruokailun ABC – maukasta sujuvasti, laadukkaasti ja kannattavasti, ti 11.4. klo 13.00-17.00 Kievari Rantapirtti Koskenpää

Koulutuskokonaisuuksien hinnat: 80/110/125 €/hlö. Koulutuspäivien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet esitteestä.

Koulutukseen voivat osallistua kaikki Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnittelevat henkilöt, ei toimialarajoituksia. Huom! Maaseutualueeksi lasketaan koko Keski-Suomi lukuun ottamatta Jyväskylän keskusta-aluetta ja suurimpia kaupunginosia.

 

Lisätiedot: Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi

Järjestäjä: JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Varaa pian paikkasi - Ilmoittautumisaikaa jatkettu to 9.3. saakka!


Tiedot

Päivämäärä:
11 maaliskuun, 2017
Aika:
10:00 - 17:30
Tapahtumaluokka:
Asiasanat:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Porkkalan kylätalo
Keuruuntie 766
Koskenpää, 42440
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös