Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä

helmikuu 21 @ 13:00 - 16:00

| 100€

Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin.
Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa.

Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17,
43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla.
Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100
€/henkilö.

Ilmoittautumiset Mariannelle perjantaihin 9.2.2018 mennessä.
Marianne Niinikoski
marianne.niinikoski@jamk.fi
040 183 7085

Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski-Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski-Suomen ja
Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta
Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 21
Aika:
13:00 - 16:00
Hinta:
100€
Tapahtumaluokat:
,
Asiasanat:
, , , , , ,

Järjestäjä

Luomuks-hanke
Puhelin:
0504308407
Sähköposti:
hilkka.heikkila@jamk.fi
Kotisivu:
https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/luomuks

Tapahtumapaikka

JAMK Biotalousinstituutti
Tuumalantie 17
Tarvaala, 43130
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös